Op 25 januari gaven Bert van Kooten en Theo-Hans Kuijvenhoven een orgel- en hoboconcert in de kerk van Oostwoud.
Het concert had een gevarieerd programma met onder andere een aantal sonates voor orgel en hobo van Carl Phillip E. Bach en Johann Wilhelm Hertel en een sfeervol Andante Pastorale van Joseph Gabriel von Rheinberger.

Bert van Kooten (1968) studeerde aan het conservatorium van de HKU te Utrecht bij Theo Teunissen en Reitze Smits en behaalde het diploma Docerend Musicus voor orgel en het Praktijkdiploma Kerkmuziek. Daarna bekwaamde hij zich in koordirectie bij de voormalige stichting SNK met een applicatieopleiding voor vakmusici en een opleiding docentschap koristen-opleidingen. In 1997 en 2012 volgde hij de Kurt Thomascursus in Utrecht en deed zo extra ervaring op met solisten, professioneel kamerkoor en beroepsorkest. In 2005 rondde hij de studie af van de Opleiding Docent Muziek aan conservatorium ArtEZ in Zwolle. Bert dirigeerde verschillende koren en cantorijen en voerde ook grotere koorwerken met orkestbegeleiding en solisten uit. Hij is cantor-organist in de Protestantse Gemeente Gorssel/Epse. Vanaf 1997 speelt hij regelmatig samen met Theo-Hans Kuijvenhoven in vieringen en concerten. Naast deze werkzaamheden is hij docent muziek in het voortgezet onderwijs in Veenendaal en heeft ook een lespraktijk voor orgel, piano, keyboard en koorscholing.

Theo-Hans Kuijvenhoven (1973) speelt al vanaf zijn tiende jaar hobo. Hij volgde lessen aan de muziekschool van Alphen aan den Rijn bij Ab Keizer. Daarna ontving hij privéles van Helga Boekestijn. Na de middelbare school stond hij voor de keuze farmacie te gaan studeren of aan het conservatorium zijn hobostudie te vervolgen. Hij koos voor de studie farmacie in Utrecht. Hij werkt momenteel als apotheker in Ridderkerk. Muziek is echter altijd zijn grote hobby gebleven en de hobo is zijn favoriete instrument. Tijdens zijn studietijd heeft hij als eerste hoboïst gespeeld in het NESKO, het Nederlands Studenten Kamerorkest. Tegenwoordig treedt hij in de weekeinden geregeld op als gast bij onder andere orgelconcerten en cantateuitvoeringen. Daarnaast musiceert hij regelmatig tijdens kerkdiensten.