Uw oude mobieltje is geld waard voor Kerk in Actie!

In Nederland zijn volgens onderzoek meer dan 16 miljoen mobiele telefoons in omloop. En er komen er steeds meer bij: mensen krijgen iedere paar jaar bij hun abonnement een nieuw mobieltje.
Veel oude mobieltjes liggen zo ongebruikt in de keukenla. Deze ongebruikte mobieltjes zijn niet waardeloos: integendeel.
Kerk in Actie krijgt voor veel mobieltjes maximaal € 3,50. Geld dat we goed kunnen gebruiken om mensen in nood een nieuwe toekomst te geven.
Milieuverantwoord De ingezamelde mobieltjes worden door EEKO nagekeken, zo mogelijk gerepareerd en weer verkocht. Ze worden met name in Afrika en Azië op de markt gebracht waar het GSM netwerk vele malen betrouwbaarder is dan het ‘vaste’ net en er veel vraag is naar de goedkopere recycle toestellen.
Niet meer te repareren mobieltjes worden milieuverantwoord verwerkt.

Helpt u mee? U kunt uw oude mobiele telefoon en/of PDA (elektronische zakagenda) inleveren in de inzamelbox in de kerk van Oostwoud.

Inzameling cartridges (inktpatronen)

Naast het inzamelen van postzegels, kaarten, oud geld en oude mobieltjes, zamelt Kerk in Actie ook gebruikte cartridges (inktpatronen) in. Voor elke bruikbare cartridge (orgineel) ontvangt Kerk in Actie een vergoeding van het bedrijf Eeko. Bij hen worden ook de oude mobieltjes tegen een vergoeding ingeleverd. Wilt u meer weten? Neem dan even contact op met  Cobie Koetsier of kijk op deze websites: Kerk in actie en Facebook

U kunt in principe alle merken en typen inkt- en tonercartridges inleveren inzamelbox in de kerk van Oostwoud.

Naast mobieltjes, cartridges en toners zijn ook geboortekaartjes, zelfgemaakte kaarten en kaarten van Anton Pieck van harte welkom.

Plaats een reactie:

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.