Zin in film!

De activiteitencommissie van PG THOMAS organiseert in het seizoen 2018/2019 drie filmavonden. De laatste film van dit seizoen is ‘The Help’ van regisseur Tate Taylor. Deze film is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Kathryn Stockett.

‘Het lijkt vandaag de dag ongelofelijk dat blank en zwart nog geen vijftig jaar geleden niet op gelijke voet stonden. In de zuidelijke staten van Amerika was de slavernij weliswaar afgeschaft, maar de rassenscheiding vierde hoogtij. Afro-Amerikanen mochten geen gebruik maken van dezelfde wc’s, scholen en ziekenhuizen als blanken en gemengde relaties waren strafbaar. The Help speelt zich af gedurende deze roerige tijd in de Amerikaanse geschiedenis.

Hoewel het onderwerp van de film zwaar is en tot nadenken stemt, heeft het eindresultaat de charme en humor van een feelgoodfilm.’ https://www.filmtotaal.nl/recensie/10189

Vrijdag 10 mei, 19.30 uur in Activiteitencentrum Woudrust, Woudrust 13 te Oostwoud. Toegang (inclusief een kopje koffie of thee): 2 euro. Drankje na de film voor eigen rekening.

Van harte welkom!

Schrijf een reactie:

*

Your email address will not be published.

© 2020 - PG THOMAS.
Ontwerp & Realisatie: de ReclameSjef.