Donderdag 21 april kwamen genodigden van PG THOMAS bijeen voor een training in het beheren van de website bij de ReclameSjef in Twisk. Als blijk van waardering voor het tijdelijk onderhouden van de website hebben wij Sjef en Suus Wolters’ werk voor het Inloophuis Pisa ondersteund met een gift van € 250,-. Suus Wolters nam het bedrag in ontvangst en kon het de volgende dag tijdens een bestuursvergadering bij het Inloophuis overhandigen. De gift werd met applaus begroet.

groepsfotoinloophuispisa

Kanker heb je nooit alleen. Voor degenen die door kanker zijn getroffen is er Inloophuis Pisa. Een gastvrij huis waar mensen uit West-Friesland terecht kunnen voor lotgenotencontact, een gesprek en activiteiten, gericht op het omgaan met de gevolgen van de ziekte kanker. Dat geldt ook voor familieleden en vrienden van mensen met kanker, of hun nabestaanden. Het inloophuis is dagelijks geopend. Dus wanneer je behoefte voelt aan contact is het veelal dezelfde dag nog mogelijk om langs te komen. Je hoeft niet eerst te bellen of een afspraak te maken en een wachtlijst kent Inloophuis Pisa niet.

Vanzelfsprekend is ons inloophuis rolstoeltoegankelijk. Bezoeken aan Pisa zijn kosteloos, voor de georganiseerde activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Naast de openingstijden voor algemene inloop biedt Pisa een grote verscheidenheid aan van zowel creatieve als ontspannende activiteiten. Hierbij heerst een plezierige sfeer die uitnodigt tot ongedwongen lotgenotencontact. Bezoekers zijn vaak blij verrast door de gastvrijheid en gezelligheid, waarbij “heel veel mag en mogelijk is, maar niets moet!”.

Pisa staat voor Praten Informatie Steun en Aandacht.

Schrijf een reactie:

*

Your email address will not be published.