Kerk-Fair 16 September

Vandaag liggen lijsten achter in de kerk om u op te geven voor de maaltijd na de fair. Deze maaltijd nuttigen we in Woudrust om 19.00 uur, op de zaterdagavond dus. Er zijn voor u geen kosten aan verbonden.
Wij hebben op zondag 17 September onze startdienst, maar zullen dit jaar geen maaltijd op die dag met elkaar delen. Dus komt allen naar deze avondmaaltijd!
De komende weken liggen deze lijsten ook nog achter in de kerk na de kerkdiensten, dus dan kunt u zich later ook nog opgeven.
Wij kunnen ook heel goed extra handen gebruiken om te helpen op de middag van de Fair zelf. Opgave bij Marianne Mataheru.

Wat we verder nog kunnen gebruiken?
Boeken en platen, D.E.-punten, Brocante (mooie spullen), zelfgemaakt handwerk, allerlei – nieuwe – spulletjes die als prijsjes kunnen dienen, en zelf gemaakte cake voor bij de koffie, thee en limonade.
Ook willen wij graag een stretcher en kamerscherm lenen voor deze middag.

De werkgroep Kerk-fair

Write a comment: