De gezamenlijke velddienst met de Gemeente THOMAS, de Gemeente Het Vierkant en de Cunera kerk kent inmiddels al een hele traditie. Het zijn mooie inspirerende vieringen, die jaarlijks aan belangstelling winnen. Na een mooie viering op het erf van de familie Schouten vorig jaar, zijn we nu te gast bij Gemeente Het Vierkant en wel op het erf van het witte kerkje in Benningbroek. Daar zal de viering in de buitenlucht plaatsvinden, maar als het weer tegenvalt kunnen we zo naar binnen.

Het thema is: ‘Op weg … de wereld in’. Passend voor de komende vakantietijd. Ook een mooie metafoor: Jezus ging in zijn tijd ook de wereld in, en gaf met name bij de bergrede in de buitenlucht zijn instructie aan de volgelingen hoe te leven. We willen graag beleven wat het in deze tijd voor ons betekent. Muziek en zang onder leiding van Peter van Troost. De voorgangers zijn ds. Peter van Ankeren, Trijnie Korver en Cor Hoogland.

U bent van harte uitgenodigd!

Schrijf een reactie:

© 2019 - PG THOMAS.
Ontwerp & Realisatie: de ReclameSjef.