Wie neemt het over van Cobie Koetsier?

Het lijkt zo gewoon – elke zondagmorgen ontvangt u bij het betreden van de kerk een vers exemplaar van Thomasnieuws. Maar wat gewoon lijkt, is soms allerminst vanzelfsprekend! Want Thomasnieuws kan ons elke zondag alleen maar worden aangereikt, omdat iemand – Cobie Koetsier – hem weer heeft gemaakt. En dat doet Cobie al ruim achttien jaar, elke week weer. En dat is geweldig!

Cobie heeft nu aangegeven dat ze vanaf 1 augustus met dit werk wil stoppen. Daar is alle begrip voor. We zijn Cobie zeer erkentelijk dat ze dit stukje werk voor de kerk zovele jaren heeft gedaan, en gunnen haar graag dat ze het nu aan iemand anders kan overdragen. Daarom deze oproep: Wie van u zou dit werk van Cobie willen overnemen? Of, misschien kent u iemand van wie u denkt dat die het wel zou willen doen? Laat het alstublieft weten, dan maken wij daar werk van.
Bij voorbaat dank!

De kerkenraad

Plaats een reactie:

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.