Hier kunt u het THOMASNieuws met o.a. de kerkdienst van zondag 13 augustus a.s. inzien en downloaden. De dienst vindt plaats in de PG THOMAS kerk in Oostwoud. De volgende dienst vindt plaats op 20 augustus, om 10 uur, in de PG THOMAS kerk in Oostwoud.

Hier kunt u het THOMASNieuws met o.a. de kerkdienst van zondag 30 julia.s. inzien en downloaden. De dienst vindt plaats in de PG THOMAS kerk in Oostwoud. De volgende dienst vindt plaats op 6 augustus, om 10 uur, in de PG THOMAS kerk in Twisk.

Hier kunt u het THOMASNieuws met o.a. de kerkdienst van zondag 16 juli a.s. inzien en downloaden. De dienst vindt plaats in de PG THOMAS kerk in Hauwert om 10.00 uur. Dit is de laatste dienst in de kerk in Hauwert.

Hier kunt u het THOMASNieuws met o.a. de kerkdienst van zondag 9 juli a.s. inzien en downloaden. De dienst vindt plaats in de PG THOMAS kerk in Twisk. De volgende dienst vindt plaats op 16 juli, om 10 uur, in de PG THOMAS kerk in Hauwert.