“Heb elkaar vóór alles innig lief, want liefde bedekt tal van zonden.”

— Boek Petrus 4:8

Trouwen in de kerk: een bekroning op jullie speciale dag!

Huwelijkszegening

In de kerk kunt u op een andere manier stilstaan bij dit bijzondere moment in uw leven. PG THOMAS biedt de ruimte om uw keuze voor elkaar bij God neer te leggen. Bij PG THOMAS kunt u een zegen vragen voor het leven dat komen gaat met goede en kwade dagen, ziekte en gezondheid. PG THOMAS staat open voor huwelijken tussen protestanten en niet-protestanten en/of mensen van hetzelfde geslacht.

Keuze uit drie kerken

Bij PG THOMAS heeft u maar liefst keuze uit drie verschillende historische kerkgebouwen. Het Witte Kerkje in Hauwert is momenteel favoriet. Maar de monumentale kerken in Twisk en Oostwoud zijn ook prachtig landelijk gelegen.

Historische gebouwen

Historische gebouwen als de kerken van PG Thomas leveren monumentale plaatjes op. Op de PG Thomas kerk in Midwoud na, zijn de kerken in Twisk, Hauwert en Oostwoud zeer oud. De PG Thomas kerk in Midwoud werd in 1987 geopend, nadat deze kerk op 25 februari 1984 door brand werd verwoest, maar is inmiddels opgebouwd tot een prachtige volwaardige kerk.

Arrangementen

In de nabijheid van de kerken van PG THOMAS liggen tal van romantische accommodaties om uw bruiloft te vieren. Bij onze kerk in Hauwert kunt u uitwijken naar Robacher’s Watermolen. In Twisk kunt u uw bruiloft vieren in het Twiskerslot. Voor meer tips en wetenswaardigheden kunt u contact met ons opnemen.

Meer informatie?

Uw naam en van uw aanstaande: (svp invullen)

Uw e-mail (svp invullen)

Uw bericht