Klik hier om het Rondom THOMAS, 6e jaargang – nummer 4, te lezen en/of te downloaden. Deze uitgave is van mei 2016.
Klik hier om het Rondom THOMAS 6e jaargang, nummer 3 te lezen en/of te downloaden. Deze uitgave is van februari 2016.
Klik hier om het Rondom THOMAS Kerstkatern te lezen en/of te downloaden. Deze uitgave is van december 2015.
Klik hier om Rondom THOMAS 6-2 te lezen en/of te downloaden. Deze uitgave is van november 2015.
Klik hier om Rondom THOMAS 6-1 te lezen en/of te downloaden. Deze uitgave is van september 2015.
Klik hier om Rondom THOMAS 5-4 te lezen en/of te downloaden. Deze uitgave is van mei 2015.
Klik hier om Rondom Thomas 5-3 te lezen en/of te downloaden. Deze uitgave is van februari 2015.

Verder Nieuws van PG THOMAS

• Hier kunt u het THOMASNieuws met o.a. de kerkdienst van zondag 10 december inzien en downloaden. De dienst vindt plaats in de PG THOMAS kerk in Oostwoud

De volgende dienst vindt plaats over …

Days Hours