Laatste nieuws

GEWELDIG RESULTAAT BEHAALD

€ 1.446,50 + 723,25(aanvulling diaconie) = 2.169,75!

Een geweldig bedrag! Iedereen die een financiële bijdrage heeft geleverd aan dit resultaat voor de Stichting Leergeld West-Friesland, heel hartelijk bedankt!  We bedanken verder nog …

NOG EEN PAAR DAGEN

Nog een paar dagen en dan loopt de Vastenactie 2021 ten einde. Fred Beemsterboer van de Stichting Leergeld West-Friesland heeft nog een bericht voor u.


OVERVLOEDIG ZIJN NAAR ANDEREN TOE

Van betekenis zijn voor anderen kan op veel manieren. Met de Vastenactie proberen we dat te zijn voor kinderen aan wie Stichting Leergeld een springplank biedt. Zodat zij kunnen opbloeien, kennis en vaardigheden kunnen ontwikkelen en eigenwaarde krijgen.


ALS DELEN EEN DEEL VAN ONS WORDT

Volgens een Kerk in Actie-lied gebeurt er nog elke dag een wonder. Als delen een deel van ons wordt. Lees, luister en zing dit lied. U vindt de tekst en een link naar dit lied in dit bericht. Uw donatie is van harte welkom voor Stichting Leergeld West-Friesland.


DIACONIE PG THOMAS DOET ER EEN SCHEPJE BOVENOP

8 Procent van de kinderen in Nederland leeft in armoede. En dat aantal gaat maar niet omlaag. Uw bijdrage kan nog meer waard worden.


PRESENTATIE ST. LEERGELD WEST-FRIESLAND TIJDENS DIENST

Presentatie Stichting Leergeld 14 feb.

Het werk dat Stichting Leergeld West-Friesland doet is in deze bizarre Corona tijd geen luxe. Steeds meer gezinnen raken in problemen. Bekijk hier de presentatie van Fred Beemsterboer tijdens onze dienst van 14 feb. jl.


WAAROM UW DONATIE BELANGRIJK IS

Deze kanjers van PG THOMAS vertellen het belang van Stichting Leergeld in een leuke video boodschap.


HET VERHAAL VAN SONTJE HANSEN – PROF VOETBALLER BIJ AJAX

Deze succesvolle voetballer van Ajax kreeg vroeger te maken met grote armoede toen zijn moeder haar baan verloor.
De dames Meiland hielden een leuk interview en dat kun je hier bekijken.


In Nederland leeft 1 op de 12 kinderen in armoede. Deze kinderen kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Leergeld wil deze kinderen mee laten doen!

Via 112 lokale Leergeld-stichtingen biedt zij deze kinderen kansen om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Leergeld biedt hen hiermee een springplank, waardoor zij opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en eigenwaarde krijgen. Eén van de lokale stichtingen is STICHTING LEERGELD WEST-FRIESLAND.

Bekijk hieronder het laatste nieuws… en volg Stichting Leergeld ook op Facebook.