Woensdag 3 november is de (landelijke) dankdag voor gewas en arbeid. De zondag erna,

7 november, willen we een actie houden voor de Voedselbank West-Friesland. We kerken dan samen met de gemeente THOMAS in Oostwoud.

De Voedselbank West-Friesland helpt huishoudens in de regio met de wekelijkse verstrekking van een voedselpakket. Vooral door de Coronapandemie en het wegvallen van inkomen, hebben nog meer huishoudens een beroep gedaan op de voedselbank.

De voedselbank heeft enige voorraad om de voedselpakketten te vullen. Deze voorraad dient echter wel regelmatig te worden aangevuld.

Ze willen graag ontbijtartikelen (pindakaas, hagelslag) in voorraad hebben. Voor het avondeten willen ze graag wekelijks een pasta of rijst maaltijd verstrekken. Ook blikken soep zijn van harte welkom.

Actie

We vragen aan u om extra boodschappen te doen of wat uit uw eigen voorraad aan te spreken en op 7 november producten voor de Voedselbank mee te nemen naar de kerk. De diaconie zorgt ervoor dat alles bij de Voedselbank terecht komt.

Tevens is op 7 november de diaconiecollecte bestemd voor de voedselbank West-Friesland. Een donatie in geld is ook zeer welkom.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

De diakenen van de gemeente THOMAS en de protestantse gemeente Bonifaciuskerk.

Schrijf een reactie:

© 2022 - PG THOMAS.
Ontwerp & Realisatie: de ReclameSjef.