Dit jaar is het Kinderkerstfeest online!

Net als ieder jaar wordt er een kerstspel gedaan, maar dit jaar kon het niet in de kerk en hebben we dus een film gemaakt.

Omdat dit jaar alles anders gaat, is ook het kerstspel wat anders. Er is een moderne versie van het kerstverhaal gemaakt, maar hoe zal dat gaan? Keizer Augustus laat iedereen naar zijn geboortedorp gaan zodat hij kan kijken hoe veel volgers hij heeft op Facebook en Instagram. De Romeinen zijn het zat en willen wel eens wat anders proberen. De engelen scoren een nummer 1 hit op Tiktok en de wijzen komen dit jaar wel op een heel andere/aparte manier aan in Bethlehem. Alles wordt geprobeerd om de ster te volgen en het kindje te vinden. Voor een exclusief interview gaat de reporter zelfs parachute springen. Weten hoe het afloopt? Bekijk de film op kerstavond.

Met verschillende jongeren en ouderen hebben we vol enthousiasme een film in elkaar gezet die leuk is voor de hele familie.

Deze film kan je zien op kerstavond (24 december). Als je de kerstviering van de kerk wilt zien + de film, dan kan je kijken op www.kerkdienstgemist.nl bij PG Thomas (Oostwoud) om 19.00. Als je alleen de film wilt zien, ga je naar www.youtube.com en zoekt naar ‘You’re a star: kinderkerstfeest 2020’. De film kan je kijken vanaf 19.30.

Alles is ook te bereiken via de website van PG THOMAS (www.pg-thomas.nl).

Schrijf een reactie:

© 2020 - PG THOMAS.
Ontwerp & Realisatie: de ReclameSjef.