Op bijna* elke woensdag in de 40dagentijd, op weg naar Pasen, bent u welkom voor een sobere maaltijd (soep en brood) in De Ark in Oostwoud. * Op 18 maart hebben we een gezamenlijke sobere maaltijd met PG Medemblik in Medemblik.

Wat we ‘besparen’ op de maaltijd thuis, geven we als vrijwillige gift. De giften gaan dit jaar naar het project Charity Class van de Stichting Education Development Asia. Spaart u ook mee? Dat kan door een bijdrage in de vastendoos die bij de sobere maaltijden op tafel en op zondag in de kerk staat. U kunt ook geld overmaken op rekeningnummer NL88 RABO 0333 0073 28, ten name van Diaconie PG THOMAS, onder vermelding van ‘Vastenactie 2020’.

Op 11 maart is onze derde sobere maaltijd. Daarna geeft mevrouw Karin Eugster een presentatie over de stichting Zakat, een van de andere stichtingen die we dit jaar financieel steunen. U bent van harte welkom.

Wilt u deelnemen aan een sobere maaltijd? Dat kunt u aangeven op het formulier dat op zondag in de kerk ligt of mij bellen. Wilt u er graag heen, maar heeft u geen vervoer? Of heeft u een hekel aan rijden in het donker? Dan zullen we proberen het vervoer te regelen. Dat geldt voor alle woensdagen.

Mineke Brouwer, tel. 0229-201108

Schrijf een reactie:

© 2020 - PG THOMAS.
Ontwerp & Realisatie: de ReclameSjef.