Op Hemelvaartsdag 10 mei gaan we weer fietsen voor het goede doel. Dit jaar fietsen we voor de realisatie van een kippenren door stichting Dufashanye 2Burundi. Dit is een ideële stichting die zich al jaren vrijwillig inzet voor hulpbehoevende mensen in Burundi, een klein land in Centraal Afrika. Dufashanye betekent ‘HELPT ELKAAR’ en 2Burundi staat voor ‘naar Burundi’.

Fietst u zelf niet mee? Dan kunt u door sponsoring van een fietser een bijdrage leveren aan dit kippenproject. Zelf meefietsen en een bijdrage leveren is ook uitstekend. Ook kan een spontane overboeking op het bankrekeningnummer van de diaconie van PG Medemblik, NL13 RABO 0132 4033 66 worden gedaan onder vermelding van ‘Fietssponsortocht 2018’.

Met uw sponsoring, op welke manier dan ook, geeft u de jongeren een nieuwe kans op een waardevol leven. De intekenlijst voor deelname ligt in de kerk. U kunt zich ook telefonisch opgeven bij Mineke Brouwer, tel. 0229-201108.

De diaconieën hopen op een mooie opkomst aan fietsers, op een fantastische bijdrage en op mooi weer natuurlijk.

De diaconieën van PG Medemblik en PG THOMAS

Fietsen naar Medemblik
9.30 uur Medemblik Bonfoyer – koffie
10.00 uur Medemblik Bonifaciuskerk – korte kerkdienst
11.00 uur Fietstocht naar Oostwoud via een mooie route
Aansluitend: lunch in Oostwoud

Schrijf een reactie:

© 2018 - PG THOMAS.
Ontwerp & Realisatie: de ReclameSjef.